Žena v červenom - pozor na ňu!

06.10.2016 17:33

Matrix Revolutions, Pretty woman, Superman 3, Diablov advokát a mnoho iných filmov snáď od vtedy čo je na svete farebný televízor v sebe zahŕňuje postavu ženy v červenom. Prečo je tomu tak a aký je toho zámer?

 

Žena v červenom sa v mediálnom priestore televízoru či reklamných plagátov neukazuje náhodou, ale má svoju okultnú/temnú sympoliku. Žena v červenom predstavuje viac vzrušujúce život, ona je rozptýlenie, ale tiež falošným prísľubom niečoho lepšieho. Niečo viac vzrušujúce. Ona je útek pred zodpovednosťou v reálnom živote. Únik z robenia správnych vecí.

Ona reprezentuje oslobodenie sa od ťažších ciest v živote, ktoré človek musí často vyberať.

Ona reprezentuje všetko, čo nám vždy hovorili, aby sme mali a má nás presvedčiť, že mať ju urobí náš život lepší.

 

Ale urobí ho naozaj lepším?

 

Ona je Satanova tajná zbraň, má predstavovať všetky vaše túžby po sexe, peňazí, moci a sláve. Skrze ňu budete vyberať pozemské pôžitky radšej než tie nebeské (duchovné). Možno práve skrze ňu Satan vyhrá nad vašou dušou. Má ju, aby na vás čakala na každom rohu.

 

 

Máte ešte silu odolať jej?

 

"Žena v červenom" je symbolika; okultná symbolika používaná zábavným priemyslom a médiami.

Žena v červenom znamená niečo iné pre každého človeka. Mohla by to byť droga, silné nadšenie pre niečo, sen, peniaze, túžba po niečom zakázanom ... nejaká svetská pasca, ktorá môže byť umiestnená pred vami, navrhnutá tak, aby vás vykoľajila z cesty spravodlivosti.

 

Zábavný priemysel si vybral ženu v červenom ako symbolický odkaz tejto pasce, v podstate predstavujúce "sex" a "pokušenie".

 

Červená je farba ohňa a krvi, takže to je spájané s energiou, vojnou, nebezpečenstvom, mocou, rozhodnosťou, rovnako ako s vášňou, chtíčom a láskou.

 

Červená farba je tiež používaná ako symbol krvavej obete, pretože väčšina celebrít skončí ako ľudské obete pre "bohov", a energia z týchto rituálov je využitá a slúži k posilneniu nižšej bytosti / zlých síl.

 

Celebrity sú používané iluminátmi / slobodomurármi, aby zobrazovali okultnú symboliku v snahe podporiť ich agendu zla, ktorej súčasťou je zmeniť myslenie más - kolonizovať naše mysle, aby sme prijali abnormálne ako normu; rovnako nás má učiniť necitlivými k násiliu a rôznym iným ohavným činom, a zmeniť nás na zombie, ktorí sa ľahko ovládajú.

Príkladov je veľa, väčšina sa ani nedá ukázať, lebo sú príliš amorálne. Jeden ako tak prípustný je táto reklama na farbu na vlasy "intenzívna červená". Je tam číslo 666 a pod ním nápis Babylon

Je čím ďalej smutnejšie ako málo kresťania chránia ženskú krásu pred priepasťou nehanebnosti. Žena v červenom sa stal jeden z najvýraznejších symbolov súčasnej kultúry a skutočne avizuje masový odpad od kresťanstva v európe.